این آش خوش طعم درمان بی اشتهایی است + دستور پخت-راهبرد معاصر
اولین باخت ذوب‌آهن در لیگ برتر | برد خانگی شاگردان یحیی گل‌محمدی نخست‌وزیر لبنان: با همکاری مردم، با اسرائیل مقابله خواهیم کرد فرمانده کل سپاه: استحکام جبهه مقاومت ضربات کوبنده تری بر پیکر فرسوده رژیم صهیونیستی فرود خواهد آورد نتانیاهو برای شرکت در یک نشست امنیتی راهی تل‌آویو شد ۵ روز عزای عمومی در ایران درپی شهادت سید حسن نصرالله سخنگوی ایران ایر: تمام پرواز‌های ایران‌ایر به بیروت تا اطلاع ثانوی لغو شد پیام رهبر انقلاب در پی شهادت سیدحسن نصرالله: ضربات جبهه مقاومت بر پیکر رژیم صهیونی کوبنده‌تر خواهد شد واکنش روسیه به ترور سید حسن نصرالله رئیس دفتر سید حسن نصرالله به شهادت رسید + عکس مرگ تلخ ۴ عضو یک خانواده در تصادف رانندگی جاده اصفهان نخست وزیر روسیه به تهران سفر می‌کند تحریم‌های جدید نفتی آمریکا بر ونزوئلا در راه است افزایش قیمت طلا و سکه در بازار تهران برپایی تجمعات در اسرائیل ممنوع شد سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان که بود؟

این آش خوش طعم درمان بی اشتهایی است + دستور پخت

هرسال در فصل بهار کوه‌ها و دشت‌ها پر می‌شوند از گیاهان خودرو و صحرایی که اغلب خاصیت فراوانی دارند. یکی از این گیاهان که خاصیت دارویی بسیاری دارد والک است که به آن سیر وحشی هم می‌گویند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۸ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 29
کد خبر: ۲۴۳۰۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ این گیاه به دلیل فرمول ساختار غنی خود درمان خانگی موثری برای ناخوشی و ضعف و از همه مهم‌تر بی اشتهایی است. پس حالا دست به کار شوید و با این گیاه که این روز‌ها در دامنه کوه‌های البرز و بساط دستفروش‌های بازار تجریش پیدا می‌شود، برای خانواده آشی خوش عطر و طعم بپزید.

آش والک
تعداد نفرات: ۶ نفر

مدت زمان پخت: ۲ ساعت

مواد لازم:

سبزی آش: ۷۵۰ گرم

والک:۵۰۰ گرم

بلغور جو: ۱۰۰ گرم

برنج: ۵۰ گرم

ماش: ۵۰ گرم

حبوبات پخته‌شده: لوبیا قرمز، لوبیا چیتی، نخود و عدس از هرکدام ۵۰ گرم

پیاز بزرگ:۲ عدد

روغن زیتون: به میزان لازم

روش تهیه:

۱. حبوباتی که از قبل خیسانده‌اید را بپزید. توجه داشته باشید عدس از سایر حبوبات زودتر می‌پزد، پس آن را دیرتر از بقیه اضافه کنید.

۲. سبزی آش، والک، ماش و برنج را در قابلمه بریزید. سپس روغن، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید بپزد.

۳. بعد از نیم‌ساعت حبوبات، بلغور و نیمی از پیازداغ را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید آش جابیفتد.

۴. متناسب با ذائقه‌تان می‌توانید کمی رب انار به آش اضافه کنید.

۵. آش را از روی حرارت بردارید، در ظرف مناسب سرو بریزید و روی آن را با پیازداغ باقیمانده تزئین کنید.

نکته: والک گیاهی شبیه سیر با خواص مشابه است؛ به همین دلیل در این آش از سیر داغ استفاده نمی‌شود. / همشهری

کلمات کلیدی: آش والکات سیر
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار